MEDYA

listeye geri dön

Kastaş, Maraton İzmir 2024'te İyilik Peşinde Koştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5. düzenlenen Uluslararası İzmir Maratonu tamamlandı. 
Kastaş Eğitim Elçileri Takımı, Maraton İzmir’de, EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) adına, 'Bir Çocuk Daha Okusa Bin Gelecek Güzelleşir' projesine destek için koştu. 24 çalışandan oluşan takım, bireysel kampanyaları ile bağış toplayarak çocukların geleceğine destek sağladı.
Adım Adım’ın 8 yıl boyunca koşan 7,000 koşucu ve 66,000 bağışçı sayesinde biriktirdiği tecrübeleri sonucunda ortaya çıkmış olan İyilik Peşinde Koş Platformu, Adım Adım’ın desteklediği Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu platformudur.


Maraton İzmir 2024'e katılımları ve yürüttükleri kampanya ile çocukların yanında olan Eğitim Elçileri Takımı'mıza teşekkür ederiz.

 

HABERLER

HABERLER

 
Kastaş DKT 2024'e Katıldı
50’den fazla ülkeden yaklaşık 4500 kişi, bilim insanı, profesyoneller ve dünya genelinden yöneticilerin katıldığı DKT 2024 1-4 Temmuz tarihlerinde Nürnberg, Almanya’da gerçekleşti.
devamı
 
Kastaş EFRS 2024'e Katıldı
Kastaş, “Sürdürülebilir Çelik; Güçlü Yarınlara” mottosuyla; dijitalizasyon, inovasyon karbon nötr ve yeşil üretim temaları çerçevesinde paneller ve söyleşiler yanı sıra firmaların da katılımlarıyla, bu yıl 9.’su gerçekleştirilen, demir-çelik sektörünün önemli etkinliklerinden olan EFRS- Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu’na katıldı.
devamı
 
Pazarlamada Storytelling
Storytelling; yaratıcılık, vizyon ve beceri gerektiren bir sanat biçimidir. Pazarlamada storytelling, başarılı kampanyaların yapıtaşı olarak hizmet eder, canlı markaları sıradan işletmelerden ayırır ve tüketicilerle kalıcı bağlantılar kurar.
devamı
newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.