Kastaş, Beyond the Diploma Konferansı'na Katıldı

listeye geri dön

Kastaş, Beyond the Diploma Konferansı'na Katıldı

Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri olarak, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen; iş dünyasının becerilere dayalı işe alımda cevap verme süreci ve yükseköğretim kurumlarının gelecek nesil işgücünü şekillendirmedeki kilit rolünü farklı perspektiflerle ele alan “Beyond the Diploma- Skills, (Micro) Credentials & Employability/Diploma Ötesi- Beceriler, (Mikro) Yeterlilikler ve İstihdam Edilebilirlik" konferansına İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürümüz Sayın Serap Manisalı  ile katıldık.


Serap Manisalı konuşmasında, diploma ve transkript dışında işe alımda etkili olan faktörlere değinerek iş dünyası temsilcileri, üniversite yetkilileri ve profesyonel sertifikasyon uzmanları arasındaki iş birliğinin öneminden bahsetti.

newsletter checked

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.

 

HABERLER

HABERLER

 
Kastaş DKT 2024'e Katıldı
50’den fazla ülkeden yaklaşık 4500 kişi, bilim insanı, profesyoneller ve dünya genelinden yöneticilerin katıldığı DKT 2024 1-4 Temmuz tarihlerinde Nürnberg, Almanya’da gerçekleşti.
devamı
 
Kastaş EFRS 2024'e Katıldı
Kastaş, “Sürdürülebilir Çelik; Güçlü Yarınlara” mottosuyla; dijitalizasyon, inovasyon karbon nötr ve yeşil üretim temaları çerçevesinde paneller ve söyleşiler yanı sıra firmaların da katılımlarıyla, bu yıl 9.’su gerçekleştirilen, demir-çelik sektörünün önemli etkinliklerinden olan EFRS- Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu’na katıldı.
devamı
 
Pazarlamada Storytelling
Storytelling; yaratıcılık, vizyon ve beceri gerektiren bir sanat biçimidir. Pazarlamada storytelling, başarılı kampanyaların yapıtaşı olarak hizmet eder, canlı markaları sıradan işletmelerden ayırır ve tüketicilerle kalıcı bağlantılar kurar.
devamı